Сметководител – 2 извршители

 • Објавен пред една недела
 • ФЕРО ИНВЕСТ
 • Активен до 06.07.2022
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Скопје
 • Телефон: 5512530

 

ОГЛАС за вработување на Сметководител – 2 извршители 

Квалификации:

 • Високо образование од областа на финансиите, сметководство и економски науки    
 • Минимум 5 години работно искуство во сметководство,
 • Познавање на соодветната  законска регулатива
 • Искуство во подготовка на завршни пресметки,                
 • Уверение за Овластен Сметководител,
 • Познавање на работа со Pantheon ќе се смета за предност,   
 • Висока работна етика, одговорност и аналитичност,
 • Способност за запазување рокови и тимска работа

 

           Одговорности:

 • Подготовка и книжење на целокупната сметководствена документација,
 • Контрола на финансиска и материјална евиденција,                                                        
 • Разновидни и сеопфатни сметководствени активности во согласност со сметководствените стандарди и принципи, како и со сите релевантни законски прописи,
 • Комуникација со сите релевантни државни институции и деловни банки,

Сите заинтересирани кандидати своите CV да ги пратат на следниот mail:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »