Референт

  • Објавен пред 11 месеци
  • Property Alliance
  • Активен до 31.01.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

ОПИС

Фирма за управување со недвижен имот бара референти.


Заинтересираните нека пратат CV на маил: propertyaliance@gmail.com

Контакт тел; 02/3126-264, 078/442-100

КЛИКНИ