Возач Обезбедување

Активни огласи од ПРОДУКЦИЈА ПЕРСПЕКТИВА ДООЕЛ Скопје:

Возач - Обезбедување - Архитект

Продукција Перспектива  има потреба од:

 

Возач  Обезбедување

 

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:

 

  • Возачка дозвола Б категорија, по можност и А категорија
  • Завршено минимално средно образование
  • Познавање на Англиски јазик е предност
  • Со претходно работно искуство од 5 години како возач и обезбедување
  • Основно познавање на механиката кај автомобилите
  • Комуникативна и Динамична личност

 

 

Заинтересираните кандидати да достават своја биографија / CV со слика на info@perspektiva.com.mk со назнака Возач Обезбедување.
 

Одбраните кандидати ќе бидат контактирани телефонски.

 

 

 

КЛИКНИ