М1 КИОСК ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ

  • Објавен пред еден месец
  • Толлакс
  • Активен до 20.08.2020
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

М1 КИОСК ВРАБОТУВА !!!

ПРИДРУЖЕТЕ СЕ НА ТИМОТ ОД 60 ВРАБОТЕНИ !!!

 

 

Ние нудиме

- непосредно вработување без пробен период

- навремена исплата на плата

- исплата на К-15 согласно законските норми

- работа во динамичен тим

- можност за напредок на работна позиција

 

 

Вашите одговорности се

- работа на каса

- услужување на клиенти

- прием на роба

- грижа за естетски изглед на изложените артикли

 

 

Сите заинтересирани кандидати може да испратат CV на

vesna_tollaks@yahoo.com со назнака за М1 КИОСК

Или да не контактираат на телефон 070 220 882  за да закажеме разговор

КЛИКНИ