Email Marketing

  • Објавен пред 6 месеци
  • Detteh sistems
  • Активен до 26.02.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Потребни се 10 работници за работа во канцеларија. Работно време: 07:00-15:00 со можност за работа во смени. Плата: 21.500 денари. За работата следи платена обука и препреми. 

Потребни квалификации:

  • Одлично познавање на англиски јазик, пишување, разбирање и разговарање.
  • Одлично познавање на компјутери и социјални медиуми.
  • Лојалност, комуникативност и колегијалност.

Ве молиме Вашето CV да содржи што повеќе информации за Вашето искуство и образование и да биде напишано на англиски јазик. Испратете го со назнака CV на bogunovicnin@gmail.com

 

КЛИКНИ