Оператор на наплатна рампа

Плата од 22.000 ден. до 24.000 ден.

За компанијата: Друштво за изнајмување на деловни простории. повеќе за компанијата »

ДИДП АНАМАРк МК ДООЕЛ Скопје вработува:

  • Се бара оператор за наплатна рампа за паркинг менаџмент систем  


    Сите заинтересирани испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ!

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »