Инсталатер на сигурносни системи

  • Објавен пред 6 месеци
  • Глобал Секјурити
  • Активен до 08.12.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Фирма за техничко обезбедување - Глобал Секјурити ДООЕЛ, има потреба од монтер -инсталатер на сигурносни системи, со или без работно искуство. 
Контакт телефон : 02 2461 666 ; 070 369 530 или на меил info@globalsecurity.com.mk

КЛИКНИ