Пекар/Пица Мајстор!

  • Објавен пред 7 дена
  • БРЕДВЕЈ ПЕКАРА
  • Активен до 28.10.2021
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

ТИМОТ НА ПЕКАРА BREADWAY ИМА ПОТРЕБА ОД ПЕКАР/ПИЦА МАЈСТОР СО ИСКУСТВО!

КОНТАКТ ТЕЛЕФОН 070287723