БРЕДВЕЈ ПЕКАРА

ЕМБС: MK50320155
Индустрија: Прехрамбена
Адреса: ул. 11-ти Октомври бр. 5
Град: Скопје
Facebook: breadwayskopje
Breadway претставува нешто ново за секого! Кафе! Смути! Пекара! Се на едно место!барај огласи за вработување » барај останати огласи »