ТИМОТ НА ПЕКАРА БРЕДВЕЈ СЕ ПРОШИРУВА

  • Објавен пред 2 недели
  • БРЕДВЕЈ ПЕКАРА
  • Активен до 02.06.2020
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

ТИМОТ НА ПЕКАРА BREADWAY СЕ ПРОШИРУВА.

Имаме потреба од продавачки/касиерки и пекари.

Контакт телефон 075618208

КЛИКНИ