Пекар/ка за работа во прва смена

За компанијата: Breadway претставува нешто ново за секого! Кафе! Смути! Пекара! Се на едно место! повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 5 месеци
  • БРЕДВЕЈ ПЕКАРА
  • Активен до 18.07.2023
  • Позиција: Кувар/Пекар/Месар
  • Локација: Скопје
  • Facebook: breadwayskopje

Тимот на BREADWAY Вашата омилена галерија на вкусови има потреба од зголемување на тимот. ВРАБОТУВАМЕ ПЕКАР !

BREADWAY има потреба од ПЕКАР за скоро отворен современ локал на улица Македонија.

Работно време САМО ПРВА СМЕНА!

Повеќе информации на 070 287 723

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »