Продавач/ка

За компанијата: Breadway претставува нешто ново за секого! Кафе! Смути! Пекара! Се на едно место! повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 10 месеци
  • БРЕДВЕЈ ПЕКАРА
  • Активен до 28.09.2023
  • Позиција: Персонал во продавница/Касиер
  • Локација: Скопје
  • Facebook: breadwayskopje

Тимот на BREADWAY Вашата омилена галерија на вкусови го проширува тимот.

  • ВРАБОТУВАМЕ ПРОДАВАЧ/КА 

BREADWAY има потреба од ПРОДАВАЧКА за скоро отворен современ локал на улица Македонија.

Повеќе информации на 070 236 665

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »