Продавач/ка

  • Објавен пред една недела
  • БРЕДВЕЈ ПЕКАРА
  • Активен до 24.05.2022
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Активни огласи од БРЕДВЕЈ ПЕКАРА:

Пекар Мајстор

Пекара Бредвеј има потреба од ПРОДАВАЧ/КА со флексибилно работно време за продажба на терен. Работата е претежно за време на викенд.

Повеќе информации на 070287723

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »