БРЕДВЕЈ ПЕКАРА: Хигеничар/ка

Хигеничар/ка

За компанијата: Breadway претставува нешто ново за секого! Кафе! Смути! Пекара! Се на едно место! повеќе за компанијата »

Тимот на BREADWAY Вашата омилена галерија на вкусови го проширува тимот. 
ВРАБОТУВАМЕ ХИГИЕНИЧАР/КА!

  • BREADWAY има потреба од ХИГИЕНИЧАР/КА со флексибилно работно време за скоро отворен современ локал на улица Македонија.

Повеќе информации на 070 287 723

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »