Пекар Мајстор

  • Објавен пред една недела
  • БРЕДВЕЈ ПЕКАРА
  • Активен до 27.05.2022
  • Позиција: Нутриционист/прехрамбена индустрија
  • Локација: Скопје

Активни огласи од БРЕДВЕЈ ПЕКАРА:

Продавач/ка

Тимот на пекара BREADWAY има потреба од ПЕКАР МАЈСТОР за работа во прва смена и одлични услови. За повеќе информации јавете се на 070287723

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »