Помошник/чка за во кујна

За компанијата: Breadway претставува нешто ново за секого! Кафе! Смути! Пекара! Се на едно место! повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 5 месеци
  • БРЕДВЕЈ ПЕКАРА
  • Активен до 18.07.2023
  • Позиција: Келнер/Шанкер/Хотелиер
  • Локација: Скопје
  • Facebook: breadwayskopje

Тимот на BREADWAY Вашата омилена галерија на вкусови има потреба од проширување.

ВРАБОТУВАМЕ  ПОМОШНИК ЗА ВО КУЈНА !

BREADWAY има потреба од ПОМОШНИК ЗА ВО КУЈНА за скоро отворен современ локал на улица Македонија.

Повеќе информации на 070287723

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »