ТИМОТ НА ПЕКАРА БРЕДВЕЈ СЕ ПРОШИРУВА

  • Објавен пред 5 месеци
  • БРЕДВЕЈ ПЕКАРА
  • Активен до 14.09.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

ТИМОТ НА ПЕКАРА BREADWAY СЕ ПРОШИРУВА.

ИМАМЕ ПОТРЕБА ОД ДВЕ ПРОДАВАЧКИ / КАСИЕРКИ.

КОНТАКТ ТЕЛЕФОН 075618208

КЛИКНИ