БРЕДВЕЈ ПЕКАРА: Салатер/ка

Салатер/ка

За компанијата: Breadway претставува нешто ново за секого! Кафе! Смути! Пекара! Се на едно место! повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • БРЕДВЕЈ ПЕКАРА
  • Активен до 28.09.2023
  • Позиција: Кувар/Пекар/Месар
  • Локација: Скопје
  • Facebook: breadwayskopje

Тимот на BREADWAY Вашата омилена галерија на вкусови го проширува тимот.

  • ВРАБОТУВАМЕ САЛАТЕР/КА 

BREADWAY има потреба од САЛАТЕРКА за скоро отворен современ локал на улица Македонија.

Повеќе информации на 070 236 665

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »