Оператор во печатница

  • Објавен пред 11 месеци
  • FineArt Multimedia
  • Активен до 13.01.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

FineArt Multimedia бара работник за доработка во печатница. Заинтересираните се молат да прикачат ЦВ. 

КЛИКНИ