возач со Б катергорија

  • Објавен пред 8 месеци
  • ПОЛИЕСТЕРДЕЈ
  • Активен до 05.12.2019
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Кандидатот треба да ги исполнува следните услови:

Општо познавање на возилата во поглед на механиката ( увидување на дефект)

Совесно и одговорно управување со возилата 

Познавање на територијата на Град Скопје 

Основно познавање на англиски јазик 

Претходно работно искуство во иста или слична област ќе се смета за предност

Работни обврски:

Транспорт на вработени 

Достава на материјали 

Управување со виљушкари, палетари со цел олеснување при утовар

Набавка на материјали

Одржување на возилата.

Заинтересираните кандидати можат да достават кратка биографија (CV) на email адресата: angela@polyesterday.com.mk

КЛИКНИ