МАГАЦИОНЕР

(преземи го огласот во Word)

Продукција Перспектива дооел Скопје има отворена работна позиција за:

МАГАЦИОНЕР

Обврски и одговорности:

 

  • Прием на роба,
  • Издавање на роба,
  • Извршување на работни задачи поврзани со превоз,
  • Водење на евиденјција на залихи,
  • Изработка на потребна документација неопходна за секојдневно функционирање на магацинот.

 

Образование и работно искуство:

  • Завршено средно образование,
  • Претходно работно искуство во магацинско работење,
  • Искуство со компјутерска работа, активно работење со MS Office,
  • Возачка дозвола Б категорија.

 

Заинтересираните кандидати да достават своја кратка биографија
на e-mail: info@perspektiva.com.mk,
со назнака: MAGACIONER – Ime i prezime,
најдоцна до 24.11.2017 год.

Кандидатите кои ќе влезат во потесен избор ќе бидат повикани на интервју.
Ве молиме без телефонски јавувања.

КЛИКНИ