SOCIAL MEDIA & PR SPECIALIST

  • Објавен пред 8 месеци
  • ГеоНет
  • Активен до 11.10.2018
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Social media & PR specialist

  • Познавање на водечките социјални мрежи;
  • Работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност
  • Креативност во пишување
  • Познавање на Photoshop и Illustrator ќе се смета за предност
  • Одлично познавање на Aнглиски јазик

Детали на: www.gps.mk/career аплицирај на Jobs GeoNet

КЛИКНИ