МЕНАЏЕР ЗА ПОСТ ПРОДАЖБА

  • Објавен пред 3 месеци
  • ДМ ТРАНС
  • Активен до 25.04.2019
  • Позиција: Инженер
  • Локација: Скопје

Д-М ТРАНС, DAF Македонија има потреба од следниов кадар :  Менаџер за пост-продажба.

Услови кои треба да ги исполнува кандидатот :

- Машински факултет ( отсек моторни возила ќе се смета за предност)

- Одлично познавање на англиски јазик (усмено/писмено)

- Напредно познавање на MS OFFICE пакетот

- Работно искуство во областа минимум 3 години

- Возачка Б-категорија


 

КЛИКНИ