Јуниор WEB асистент / едитор

 • Објавен пред 11 месеци
 • B-Kings Tehnologies
 • Активен до 20.01.2017
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Скопје

B-Kings Solutions од Скопје има потреба од вработување на јуниор ВЕБ асистент со познавање на;

 • HTML,
 • CSS,
 • Javascript,
 • Wordpress,
 • PHP,
 • Photo editong software

Сите заинтересирани да испратат кратка биографија со слика на job@b-kings.com

КЛИКНИ