Финансиски аналитичар

Плата од 60.000 ден. до 80.000 ден.

Барате динамична и перспективна работа во успешна компанија? Станете дел од успешниот тим на ХТЛ Македонија ДООЕЛ Скопје. 

ХТЛ Македонија ДООЕЛ  со седиште на ул. 16-та Македонска бригада бр.25 во Скопје -Гази Баба е  дел од големата  интернационална групација Новоматик АД од Австрија, која со свои подружници во повеќе од 50 земји во светот е лидер на пазарот/идустријата за игри на среќа и забавните игри

Ако сте вредна и амбициозна личност, станете дел од нашиот тим.

Ние нудиме:

 • Основна плата од 72.000 денари
 • Работа во брзорастечка компанија;
 • Работа со млад, креативен и амбициозен тим;
 • Можност за професионално усовршување и напредување
 • Јасно поставено скалило на одговорност и очекувања
 • Можност за остварување бонуси и награди на месечната плата
 • Право на платен годишен одмор  од минимум 20 работни дена, времето поминато во работен однос, условите за работа и други критериуми согласно со Закон.

НИЕ бараме минимум потребни квалификации:

 • Завршено ВСС -економски факултет
 • Работно искуство: најмалку 3 (три) години работно искуство;
 • Познавање на англиски или друг светски јазик;

Дополнителни квалификации:

 • Oдлични комуникациски вештини, флексибилност и проактивност
 • Самоиницијативност во секојдневната работа, тимска работа и способност за работа под притисок
 • Квалитетно и ефикасно извршување на секојдневните работни задачи
 • Чесен однос кон работата, доверливост, лојалност и одговорност
 • Мотивација за напредување и развој во кариерата.

Работни задачи:

 • Изговување на финансиски планови/ буџет на Друштвото
 • Учество во проекти на Секторот за финансии
 • Собирање/ повлекување на финансики податоци од сметководствените-информациони системи како и нивно ажурирање.
 • Спроведување на анализи на сметководствени податоци и извештаи на месечно, квартално и годишно ниво.
 • Изработка на сите извештаи кои Друштвото треба да ги достави до сите институции во земјата,како и сите извештаи кои треба да се достават до Секторот за финансиско известување на Содружникот
 • Известува за  состојбата и движењето на средствата и изворите на средствата на друштвото утврдени со Финансискиот план за тековната година;
 • И други работи од областа на финансиското управување и контрола;

Работниот однос е на неопределено време, со 8 часа работно време, од понеделник до петок.

Рокот за аплицирање е 15 работни дена, само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидете повикани на интервју.

Доколку верувате дека сте идеални за оваа работна позиција испратете го вашето СV на емаил: [најави се за да го видиш е-маилот]

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »