Д-ОНЕ ЛИФЕ ДООЕЛ Скопје: Комерциалист

Комерциалист

Плата од 27.500 ден. до 35.000 ден.

(преземи го огласот во Word)

D|ONE Life – Скопје ,  распишува оглас за вработување

Отворени позиции:

  • Менаџер за продажба
  • Специјалист за регрутација
  • Тим лидер
  • Референт за продажба
  • Асистент на продажба
  • Агент за грижа на корисници
  • Асистент во call centar

Огласот е отворен за сите кандидати со и без работно искуство

Платена обука од страна на фирмата во период од 30 дена

Плата: од 21.000 – 35.000 ден

Работни денови: 5

( Поради проширување на фирмата, може да аплицираат кандидати од Скопје, Куманово, Штип и Велес )

За одредени позиции кандидатите потребно е да поседуваат возачка дозвола Б-категорија

Кандидатите потребно е да го испратат своето CV       

email: [најави се за да го видиш е-маилот] или да не исконтактираат на тел: 02 6090 451, 071 235 075 

Интервјуата за работа ќе се одржат на 18.11/22 и 22.11/22 год во просториите на фирмата. 

Контакт:

D|ONE Life – Скопје

ул. Преспанска 39-1/4

+389 02 6090 451 / [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »