ИКТ ТЕхничар за поддршка на корисници

  • Објавен пред 9 месеци
  • ИДЕЈАСОФТ
  • Активен до 14.07.2018
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
  • Локација: Скопје

Вработуваме ИКТ Техничар за поддршка на корисници.

Инсталација на системски и апликатуивен софтвер.

CV на е-пошта: baranje@idejasoft.com.mk

КЛИКНИ