АВТОЛАКЕРИ/ ПРИПРЕМАЧИ ВО VANHOOL

 • Објавен пред 9 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 24.03.2018
 • Позиција: Автомеханичар
 • Локација: Скопје

Мотиви за потребите на својот клиент ВанХоол во регионот на Илинден, белгиски реномиран производител на автобуси, лоциран во Технолошко Индустриската Развојна Зона – Скопје 2, во Бунарџик/Илинден, има потреба од вработувањe на

 

АВТОЛАКЕРИ / ПРИПРЕМАЧИ

 

Одговорности и задачи:

 • Припрема на површината пред фарбање (китирање, стругање и фино китирање);
 • Израмнување на површините на возилото;
 • Заштитна изолација пред фарбање, одмастување и отпрашување;
 • Поврзување на инсталацијата со машините за припрема;
 • Проверка на материјалите пред одпочнување со китирање (состојба на површината, остранување на сите нечистотии и обезбедување на добра адхезија на китот).

 

Потребни квалификации:

 • ССС – по можност Автолакер/Каросериски механичар; 
 • Искуство во користење на сите материјали, средства и техники за фарбање.

 

Доколку сте заинтересирани јавете се на тел.бр. 075/444-067, или пратете CV на kariera@motivi.mk

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор. 

 

КЛИКНИ