Самостоен соработник - Одговорен за имплементација на сигурносни стандарди во ИТ

За компанијата: Шпаркасе Банка АД Скопје како дел од Steiermärkische Sparkasse и Erste Group нуди целосен опсег на банкарски услуги за компании и приватни лица, стремејќи се да обезбеди висока ефикасност и доверливост... повеќе за компанијата »

Активни огласи од Шпаркасе Банка:

СОРАБОТНИК ЗА ОДНОСИ СО НАСЕЛЕНИЕ - ВЕЛЕС

(преземи го огласот како PDF)

Политика за приватност - линк 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »