Агенти за телефонска продажба

 • Објавен пред 3 месеци
 • Mellon Solutions
 • Активен до 18.05.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Mellon Solutions:

Financial Analyst

Mellon Group е водечка грчка мултинационална групација која нуди специјализирани решенија и услуги со цел да ги задоволи барањата на финансиските институции и другите организации чиј бизнис е насочен кон големи групи на клиенти. Mellon Group е со седиште во Атина, Грција и моментално брои преку 6.000 вработени во 12 земји.

 

Мелон Солушнс Дооел, како дел од Mellon Group, продолжува со успешната соработка со Македонски Телеком АД Скопје и со цел зголемување на продажниот тим има потреба од:

 

Агенти за телефонска продажба

[реф. бр. 2019-011]

 

Профил на работната позиција:

 • Телефонска комуникација со постоечки и потенцијални клиенти преку излезни повици;
 • Активна телефонска продажба на производи и услуги на Македонски Телеком АД Скопје;
 • Обезбедување високо квалитетна услуга преку следење на специфични процедури за работа.

 

Профил на кандидатите:

 • Завршено средно образование;
 • Одлични комуникациски вештини, елоквентност, дикција и развиени продажни вештини и моќ на убедување;
 • Претходно искуство во продажба/ директна продажба/ телемаркетинг или грижа за корисници ќе се смета за предност;
 • Познавање на англиски и/или албански јазик ќе се смета за предност.

 

Услови:

 • Скратено работно време 20 часа неделно;
 • Право на бонус согласно постигнати резултати.

 

Изборот ќе се изврши согласно условите и роковите предвидени во Законот за работни односи. Мелон Солушнс Дооел го задржува правото да не избере ниту еден кандидат.

Заинтересираните кандидати треба да ја испратат својата биографија на следната e-mail адреса: jobs.mk@mellоngroup.com најдоцна 5 дена од објавувањето на огласот.

 

Согласно Законот за заштита на лични податоци, по истекот на рокот за избор на кандидатот сите пристигнати биографии ќе бидат уништени.

КЛИКНИ