Помошник готвач

 • Објавен пред 11 месеци
 • Венето
 • Активен до 23.08.2017
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Ресторан Венето нуди вработување на работната позиција:

Помошник готвач

 Потребни квалификации:

 •       Работно искуство ќе се смета за предност
 •       Одржување ред и хигиена
 •       Вештини за декорирање

 Личен профил:

 •       Брзина во работата
 •       Посветеност на работата
 •       Педантност
 •       Одговорност, чесност и лојалност
 •       Способност за работа под притисок
 •       Способност за тимска работа

Вашите CVa испратете ги на следната е-маил адреса: veneto@veneto.mk 

КЛИКНИ