Продажен менаџер

За компанијата: Компанијата ЕСИ (Employment Services International) е присутна на пазарот од мај 2007, како агенција за услуги кои се однесуваат на човечките ресурси. Наша цел е да понудиме комплетни решенија за раководење... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • ЕСИ
 • Активен до 24.09.2021
 • Позиција: Менаџер/управник/директор
 • Локација: Скопје

За вработување кај наш клиент чија основна дејност е производство на торти и колачи, потребен е:

ПРОДАЖЕН МЕНАЏЕР ВО СЛАТКАРНИЦА (М/Ж)

Опис на работни задачи:

 • Одговорно лице за целокупната работа на  продавницата и продажбата
 • Нарачки на роба
 • Правење распоред за вработените лица
 • Имплементација на промени, новости, бонуси и сл. по договор со сопственикот
 • Вршење на други сродни задачи во зависност од потребите на работниот процес

Бараме:

 • Завршено ССС/ВСС
 • Претходното работно искуство е задолжително
 • Ориентација кон детали
 • Силно развиени организациски и интерперсонални вештини

Понуда:

 • Работното време е во 2 смени 07.00-15.00 ч. и 15.00-23.00 ч.
 • Можен почеток со работа: Веднаш
 • Договорот за вработување е на неопределено време
 • Атрактивни месечни примања со можност за бонуси

Своите биографии испратeте ги на [најави се за да го видиш е-маилот] и или аплицирајте директно на www.esi.mk .