Оператор на машина

  • Објавен пред 3 недели
  • Солопром ДОО Скопје
  • Активен до 18.06.2024
  • Позиција: Оператор во производство/машина
  • Локација: Скопје

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »