АВТОЛАКЕРИ / ПРИПРЕМАЧИ

Активни огласи од ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ ИЛИНДЕН:

ПРОИЗВОДСТВЕН ЕЛЕКТРО ИНЖЕНЕР – АВТО СИСТЕМИ

Ван Хоол Македонија ДООЕЛ Илинден, белгиски реномиран производител на автобуси, лоциран во Технолошко Индустриската Развојна Зона – Скопје 2, во Бунарџик/Илинден, контакт телефонски број (02) 551-2851, има потреба од вработувањe на

 

АВТОЛАКЕРИ / ПРИПРЕМАЧИ

 

Одговорности и задачи:

  • Припрема на површината пред фарбање (китирање, стругање и фино китирање);
  • Израмнување на површините на возилото;
  • Заштитна изолација пред фарбање, одмастување и отпрашување;
  • Поврзување на инсталацијата со машините за припрема;
  • Проверка на материјалите пред одпочнување со китирање (состојба на површината, остранување на сите нечистотии и обезбедување на добра адхезија на китот).

 

Потребни квалификации:

  • ССС – по можност Автолакер/Каросериски механичар; 
  • Искуство во користење на сите материјали, средства и техники за фарбање.

 

Доколку сте заинтересирани аплициирајте на www.vanhool.mk во делот на отворени работни места.

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор. 

Со Вашето доставување на CV се согласувате истото да биде задржано во нашата база на кандидати во времетраење од 12 месеци. 

Краен рок за доставување на апликациите: 16/02/2018

Исклучиво апликациите доставени преку www.vanhool.mk ќе бидат земени во предвид.

КЛИКНИ