Продажен персонал и касиери - Поло маркет

За компанијата: Толлакс ДОО Скопје во своето портфолио има 14 Продажни објекти М1 Киоск распоредени во централно градско подрачје, Центар, Кисела Вода, Бисер, Универзална Сала,Соборна црква, 1 Поло Супермаркет. Толлакс ДОО Скопје е генерален увозник за неколку брендови од тобако и кондисторската индустрија. повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 6 месеци
  • Толлакс
  • Активен до 29.11.2020
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

ПОЛО МАРКЕТ Црниче има потреба од 

ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ

 

Потребни квалификации

- завршено средно образование
- со или без работно искуство
- основно познавање на компјутери
- можност  за работа во смени
 

Ние нудиме

- пријатна работна атмосфера
- навремена исплата на плата
- регрес на годишен одмор (К-15)
- можност за напредување


Вашата биографија може да ја испратите на следниот mail : [email protected]

За сите дополнителни информации, контакт на телефон 070 220 882  до 16 часот