Сметководител

 • Објавен пред една недела
 • Каунт ДООЕЛ Скопје
 • Активен до 01.12.2021
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Скопје

Се бара Сметководител со минимум претходно работно искуство од 3 до 5 години (на неопределено време).

Потребни квалификации:

 • ВСС/ССС;
 • одлично познавање и работа со компјутери (Microsoft Office пакетот);
 • претходно работно искуство од минимум 3 до 5 години;
 • стручност, одговорност, љубезност, добра комуникација со клиентите и способност за тимска работа.

Работни задачи:

 • сметководствено работење (финансиско книжењe);
 • изготвување на ДДВ пријави;
 • административно - сметководствени активности (обрасци за Статистика и сл.);
 • изготвување на финансиски извештаи (по потреба) и
 • соработка и комуникација со јавни институции (УЈП, Централен Регистар и др.)

Нудиме одлични услови и пријатна работна атмосфера.


Ве молиме да го пратите Вашето CV на  [најави се за да го видиш е-маилот]