Инженер

  • Објавен пред 9 месеци
  • Арбор Дизајн
  • Активен до 23.03.2017
  • Позиција: Инженер
  • Локација: Скопје

Фирмата за производтсво на мебел по нарачка Арбор Дизајн има потреба од дипломиран инженер со претходно работно искуство и познавање на компјутерски алатки како што се AUTOCAD и 3D програми.

Пријавувањето е во тек најкасно до 10.04.2017 година на e-mail адреса: arbordizajnvrabotuvanje@gmail.com

 

 

КЛИКНИ