ПЕРСОНАЛ ЗА ПРОДАЖБА - БИТОЛА

 • Објавен пред 6 месеци
 • Алфа Електроник
 • Активен до 11.08.2018
 • Позиција: Електро/машински техничар
 • Локација: Битола

Поради зголемен обем на работа, Алфа Електроник има потреба од: 

 

Персонал за продажба со основно  познавање на електриката.

 

Потребни особини кои лицето треба да ги поседува:

 • Основни познавања на електроника и електрика,
 • Љубезност,
 • Лојалност,
 • Комуникативност,
 • Тимска работа,
 • Желба за константно надоградување. 

 

За пријавување потребно е да се донеси CV со слика во Алфа Електроник на Булевар 1-ви мај 56 -  Битола (кај Црн Мост)

Информации на моб. 070 395 110 или e-mail: contact@alfaelektronik.mk

КЛИКНИ