Инженер за техничка подршка на ИТ системи

 • Објавен пред една недела
 • Смарт Солутионс ДООЕЛ
 • Активен до 03.12.2020
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Скопје

Smart Solutions, информатичка компанија од Скопје, партнер на водечките фирми во областа на информатичките технологии (Dell, Hewlett Packard, Adobe, Symantec, Cisco, Corel, Microsoft, VMware, Citrix, Autodesk и уште многу други), специјализирана за имплементација и поддршка на комплетни информатички решенија, има потреба од пополнување на следната работна позиција: Инженер за техничка поддршка на ИТ системи.

Кандидатот треба да ги исполнува следните услови:

 • Висока стручна подготовка- ФИНКИ (Факултет за информатички науки и компјутерско инженерство) со или без работно искуство
 • Возачка дозвола (Б категорија)
 • Одлично познавање на македонскиот и англискиот јазик- пишуван и говорен
 • Познавање и искуство во администрирање на различни Оперативни системи ќе се смета за предност
 • Познавање на компјутерски мрежи и компјутерска мрежна опрема ќе се смета за предност.
 • Дополнителни обуки и усовршување ќе се сметаат за предност
 • Комуникативност, организираност, систематичност и темелност во работата, навремено и креативно исполнување на обврските, чувство за тимска работа и одговорност
 • Заинтересираните кандидати треба да испратат пријава со фотографија, кратка биографија на македонски и англиски јазик и копија од документите коишто го потврдуваат исполнувањето на горенаведените услови на

e-mail: jobs@smartsolutions.com.mk или по пошта на следнава адреса:

Smart Solutions

ул. Октомвриска револуција бр. 4-3/1

1000 Скопје

 

Почетната плата ќе биде соодветна на завршеното образование, досегашното работно искуство и завршените дополнителни обуки.

Огласот трае 30 дена од денот на објавувањето.

Повеќе информации за компанијата може да прочитате на: www.smartsolutions.com.mk

КЛИКНИ