Менаџер на продавница (25.000 почетна плата)

 • Објавен пред 3 дена
 • Г.И. АМБИЕНТ
 • Активен до 10.12.2021
 • Позиција: Менаџер/управник/директор
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

 

Г.И. АМБИЕНТ, е продажен салон за осветлување, специјализиран за продажба на ексклузивни лустери, столни ламби, и сите видови на сијалици.

За потребите на нивниот продажен салон на локација Партизански Одреди 46а Скопје (до Фитнес хаус) има потреба од:

Менаџер на продавница

Потребно образование, работно искуство, квалификации и вештини: 

 • Завршено средно образование
 • Одлични комуникациски вештини
 • Одлично организациски вештини
 • Способност за самостојно работење
 • Предходно работно искуство во продажба,(мин 2 години)
 • Одлично познавање на работа со компјутер, наплата на каса

Одговорности и работни задачи:

 • Дирекна продажба на артиклите во салонот
 • Комуникација со клиенти и продажба, архитектонски бироа, архитекти и сл.
 • Изработка на Понуди
 • Следење на должници и комуникација со истите
 • Комуникација со банка и сметководител
 • Прием, припрема и одржување на квалитетот на производите
 • Работа на каса

Што нудиме?

 • Одлични услови за работа во средина со амбициозен и професионален тим
 • Основна нето плата од 25.000 денари, во зависност од искуството на кандидатот може да се определи повисока плата.
 • Работа во една смена од 9 до 17 часот. Работа во Сабота до 15 часот преку една недела.

Заинтересираните да испрaтат свое CV на  [најави се за да го видиш е-маилот] . Контактирани ќе бидат само лицата кои што ќе влезат во потесен избор.