СКАРАЏИЈА, ПЛАТА ПО ДОГОВОР

 • Објавен пред 8 месеци
 • Тренд Фуд Бар
 • Активен до 06.12.2019
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

КАФАНА ВО ДЕБАР МААЛО  има потреба од Скараџија:

Персонал  на следнава позиција: Скараџија со работно искуство ( одговорни, културни и сериозни кон работните обврски).

Потребни квалификации:

 • Минимум завршено средно образование,
 • Со работно искуство.

Личен профил:

 • Одговорна и лојална личност,
 • Љубезност и педантност, со позитивен став,
 • Самоиницијативност и посветеност на работата,
 • Смисол за одржување на ред и хигиена,
 • Тимска работа.

Ние нудиме:

 • Одлични и динамични услови за работа,
 • Усовршување како и одлична заработка,
 • Месечна нето плата по договор.

 Контакт: ristevski.saso@yahoo.com 

телефон за контакт:  070/277-137

КЛИКНИ