Шпедитер со искуство - Битола

ДМТШ Дени Интернационал има потреба од вработување на Шпедитер  со искуство во Битола.

Услови кои треба кандидатите да ги исполнуваат се:

  • Завршено високо образование,
  • Познавање на Англиски јазик,
  • Со лиценца за вршење на застапување при царинење,

Заинтересираните кандидати своите податоци да ги испратат на e-mail andrijana@deniint.com.mk

КЛИКНИ