Хигиеничар/ка

 • Објавен пред 3 недели
 • Xdt Marketing
 • Активен до 26.11.2021
 • Позиција: Хигиеничар
 • Локација: Скопје

Потребна е ХИГИЕНИЧАР/КА  за тековно чистење и одржување хигиена во деловни објекти и канцеларии / 552м2

      Одговорности и задачи:

 • Чистење и одржување на објектот

 • Чистење со правосмукалка, џогирање, чистење на тоалетите

 • Одржување на кујната

      Потребни вештини:

 • Одговорност

 • Темелност и прецизност

 • Педантност

 • Флексибилност

 • Адаптибилност

Работно време: пон-пет 07:00-15:00