Store Supervisor

За компанијата: Предизвиците во областа на човечките ресурси не се само наша секојдневна работа, туку се и наша страст. Нашето знаење и експертиза ни дозволуваат да имаме уникатен пристап кон секоја задача. Нашите клиенти... повеќе за компанијата »

Активни огласи од Декра:

Finance Assistant - Медицински претставник

Во име на нашиот клиент MBE MAIL BOXES ETC Северна Македонија,  водечка глобална компанија во областа на логистички и маркетинг решенија за потребите на малите и средни бизниси, со повеќе од 3.150 центри во 52 земји во светот, ДЕКРА ја огласува позиција:

 • STORE SUPERVISOR

ОПИС НА РАБОТНО МЕСТО:

 • Учествува и надгледува активности поврзани со тековната продажба на продавници со цел да се осигура дека се исполнети целите на продажбата;
 • Го следи обезбедувањето на асортиманот, навременото товарење и уредување, правилната ознака и етикетирање, соодветната комерцијална форма и соодветноста на понудените стоки;
 • Ги консултира клиентите при изборот на соодветна услуга и/или производ, подготвува понуди;
 • Го следи статусот на понудите, подготвува нарачки за соодветни услуги;
 • Им помага на клиентите во продавницата при изборот на пакувањето на соодветните производи;
 • Редовно ги следи промените на цените и поврзаните стоки и услуги со цел обезбедување точни и ажурирани информации за клиентите;
 • Го контролира полнењето на полиците со соодветните ставки;
 • Ја комплетира потребната документација, подготвува предефинирани извештаи;
 • Учествува во спроведување на пописи;
 • Ги упатува вработените во продажниот салон и учествува во нивната обука за презентација и нудење на услугите;
 • Учествува во организирање и реализација на промотивни акции и демонстрации на територијата на трговскиот објект и неговата близина;
 • Учествува на обуките и настаните што ги спроведува компанијата.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Завршено средно или високо образование;
 • Минимум 1 годинa работно искуство;
 • Познавање на англиски јазик;
 • Основно познавање на Microsoft Office и Excel;
 • Организациски способности;
 • Мотивирана, амбициозна и стабилна личност.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови своите професионални  биографии можат да ги испратат на: [најави се за да го видиш е-маилот] .

Ќе бидат контактирани само оние кандидати кои ќе влезат во потесен избор.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

*Со испраќањето на Вашата кратка биографија и писмо за мотивација, Согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени за потребите на регрутација и селекција од страна на ДЕКРА Арбеит Македонија и истите да бидат зачувани во дата базата на ДЕКРА.
Напомена: Кандидатите можат во секое време да ја повлечат согласноста заобработка на нивната кратка биографија преку испраќање на известување на електронската пошта: [најави се за да го видиш е-маилот]

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »