Туристички работник - Продажба

За компанијата: Вардар Експрес е водечка компанија за јавен превоз на патници во Северна Македонија која нуди квалитетни и флексибилни транспорти услуги за сите дестинации во земјата и во странство. Вардар Експрес обезбедува... повеќе за компанијата »

Се бара продажен асистент во туристичка агенција. 

Потребни квалификации:

  • Диплома за завршено средно образование;
  • Да поседува вештини за градење на тим, како и интерперсонални вештини; 
  • Аналитички вештини и вештини за планирање, фокусираност кон резултати, добри 
  • Деловни вештини, дисциплинираност и учтивост.
  • Солидно познавање на англискиот јазик;
  • Со или без професионално искуство како продажен асистент.

Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ!

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »