Гипсар

  • Објавен пред 2 недели
  • Мигро Монт Дизајн
  • Активен до 16.09.2020
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје

Поради зголемен обем на работа компанијата Мигро Монт Дизајн има потреба од гипсари со претходно работно искуство. Сите заинтересирани своето CV може да го испратат на следнава email адреса migromontdizajn@gmail.com. За повеќе информации заинтересираните кандидати може да се јават на следниот број 077/671-934

КЛИКНИ