Материјален книгиводител

Плата од 30.000 ден. до 40.000 ден.

 • Објавен пред една недела
 • Fokus Print
 • Активен до 29.05.2024
 • Позиција: Економист/Сметководител/Ревизор
 • Локација: Скопје
 • Веб: fokusprint.com

Печатница има потреба од:

Материјален книговодител

СМЕТКОВОДИТЕЛ:

 • Познавање на материјално и финансиски работење.
 • Евидентирање на влезни и излезни факрури.
 • Евидентирање на денарски и девизни изводи.
 • Евидентирање на благајна.
 • Изработка на компензации и цесии
 • Проверка на аналитички картици
 • Комуникација со клиенти
 • Останати сметководствени активности во делокругот на финансиското работење.

ПОТРЕБНИ КВАЛИКАЦИИ

 • ВСС или ССС
 • Предност е претходно работни искуство на соодветна позиција на програм HELIX
 • Познавање на MS Office-опционално

НЕТО ПЛАТА 33.000-40.000

Испратете го вашето CV преку копчете АПЛИЦИРАЈ.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »