Општ работник во производство

За компанијата: EРИ Корпорација ДООЕЛ Битола е компанија со странски капитал и еден од најголемите светски производители и извозници на топлински разменувачи и вентилациски компоненти. повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 6 месеци
 • ЕРИ Корпорација ДООЕЛ
 • Активен до 12.06.2021
 • Позиција: Општ работник/магационер
 • Локација: Битола

ЕРИ Корпорација ДОО Битола, има потреба од вработување на високо мотивирани личности кои одговараат на описот за работната позиција:

ОПШТ РАБОТНИК ВО ПРОИЗВОДСТВО

Главни обврски на работното место:

 • извршување на сите тековните работи поврзани со работа на производна линија, исполнување на производни планови, процедури и упатства

Потребни квалификации:

 • минимум ССС
 • подготвеност за работа во тим
 • подготвеност да се работи во смени
 • желба за работа, постојано учење, лично и професионално надоградување
 • со и без искуство

Почитувани апликанти, доколку сте заинтересирани за работната позиција може да аплицирате лично во Нашите простории кои се наоѓаат на ул: Индустриска бр. 30 – Битола - Фринко (поранешно Фрижидери) секој работен ден од Понеделник до Петок од 12:00 – 14:00 часот во Одделот за човечки ресурси или на email: [најави се за да го видиш е-маилот] .

Селектираните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

Ви благодариме за Вашиот интерес.