ЕРИ Корпорација ДООЕЛ

ЕМБС: 6455620
Индустрија: Вработување
Адреса: ул. Бурса бр. 124
Град: Битола
EРИ Корпорација ДООЕЛ Битола е компанија со странски капитал и еден од најголемите светски производители и извозници на топлински разменувачи и вентилациски компоненти.барај огласи за вработување » барај останати огласи »