Машински инженер во сектор Индустриски инженеринг

За компанијата: EРИ Корпорација ДООЕЛ Битола е компанија со странски капитал и еден од најголемите светски производители и извозници на топлински разменувачи и вентилациски компоненти. повеќе за компанијата »

Ери Корпорација ДОО – Битола, компанија со странски капитал, еден од најголемите производители и извозници на топлински разменувачи и вентилациски компоненти, со седиште на ул: Бурса бр. 124 - Битола  ( просториите на Фринко - поранешно Фрижидери) има потреба од вработување на високо мотивирани личности кои одговараат на описот за следната работна позиција:

                                     Машински инженер во сектор Индустриски инженеринг                                        

Позицијата нуди:

  • Приклучување кон искусен тим професионалци во динамична и пријатна работна средина;
  • Можност за стекнување на нови знаења и вештини.

Потребни квалификации покрај општите услови предвидени во Законот за работни односи:

  • Завршено високо образование – Машински факултет;
  • Познавање на Autodesk Inventor (или SolidWorks), AutoCAD, 3D моделирање и изработка на склопови, изработка на 2D технички цртежи за производство, по можност 3 години работно искуство на иста или слична позиција;
  • Одлично познавање на работа со компјутер (MS Office, CAD, AutoCAD);
  • Активно користење на англискиот јазик (пишување и говорење).

Лични вештини и карактеристики:

  • Развиени комуникациски и организациони вештини;
  • Способност за самостојна и тимска работа;
  • Прецизност, точност и аналитичен пристап во работењето;
  • Професионален и позитивен однос.

Плата: по договор

Работен однос:  на определено време од 3-12 месеци со можност за обновување.

 

Потребни документи :
            - Писмо за интерeс;
            - Биографија (CV);
            - Фотографија не постара од шест месеци;
            - Диплома за завршен факултет.
           
Почитувани апликанти, доколку сте заинтересирани за работната позиција испратете ги погоре наведените документи со назнака за “Машински инженер во сектор Индустриски инженеринг” објаснувајќи ја Вашата погодност за оваа работна позиција на нашиот e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот]

Одбраните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

Ви благодариме за Вашиот интерес.